Jäsenille

HKY:n retki Isosaareen

HUOM: RETKI SIIRTYY VIILEÄN SÄÄN VUOKSI ELOKUULLE:  UUSI PÄIVÄ ON LAUANTAI 31.8.2019.  SIITÄ TARKEMMIN LÄHEMPÄNÄ.

Isosaari sijaitsee 50 minuutin laivamatkan päässä Suomenlahdella. Se on vapautunut armeijan käytöstä kaupunkilaisten virkistyskäyttöön, joskin siellä on vielä muutamia yleisöltä suljettuja paikkoja.

Laiva lähtee Kauppatorin rannasta klo 10. Mukaan voi tulla myös seuraavalla lautalla klo 12. Takaisin viimeinen laiva lähtee klo 16.30. Liikennettä hoitaa m/s Isosaari tai m/s Kajava tai m/s Vire. Edestakaisen matkan hinta aikuiselta on 18 euroa. Lippu kannattaa varata verkon kautta etukäteen. http://visitisosaari.fi/laivaliikenne, mutta sen saa myös laivarannasta. Rannassa tulee olla 10 min ennen laivan lähtöaikaa.

Tarkoitus on kulkea saaressa Riston opastuksella tai omin neuvoin. Suunnitelmana on piknik-ruokailu omin eväin. Myös Upseerikerhon ravintolan pitäisi olla auki, ja se tarjoaa keittolounasta ja kahvilatarjoilua. Saarella on hiekkaranta ja todennäköisesti käytettävissä myös sauna Haapala, johon matkalippu oikeuttaa.

Meri on vielä toukokuussa kylmä, joten ota mukaan riittävästi vaatetta.

Jos on kovin sateinen sää tai kova myrsky, retki siirretään elokuun viimeiselle lauantaille 31.8. Ilmoita sähköisesti tai kännykkäviestillä minulle osallistumisestasi, niin voin tarvittaessa edellisenä iltana ilmoittaa, jos retki peruuntuu sääolojen vuoksi.

marja.nick(at)elisanet.fi

 

8.-9.6.2019 Kesäjuhlat Lohjalla

Lisää tietoa löytyy: Lohjan purpurista 8.-9.6.2019

 

 

Tanssiharjoitukset syyskaudella 2019:

Rutistus maanantaisin alkaen 2.9. klo 19-21 Pitäjänmäen koululla, Viinenkuja 6

Kierrokas maanantaisin alkaen 2.9. klo 19-21 Oulunkylän ala-asteella, Teinintie 12

Purpurit tiistaisin alkaen 3.9. klo 19-21 Pasilan peruskoululla, Savonkatu 2                                                                                                                                                                                                                                                  

Tanssiryhmät saavat vertaisopintoryhmätukea Opintokeskus Sivikseltä.

Ystävien Kilta kokoontuu Kampin palvelukeskuksessa, osoite Salomonkatu 21

Syyskaudella tapaamispäivät ovat torstaisin klo 10.30  -12.30 huoneessa Broidi: 5.9.  3.10.  7.11. ja 5.12.

 

 

HKY Tukiyhdistyksen vuosikokous pidettiin 20.3.2019 klo 20

Taivallahden koulun Leikkisalissa, Väinämöisenkatu 2.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat: Toimintakertomus ja tilinpäätös v.2018, toimintasuunnitelma ja talousarvio v.2019. Hallitukseen valittiin nykyiset jäsenet: Börje Eklund (pj.), Seija Ceder, Seppo Jokineva (varapj.) ja  Esa Nick. Hallituksen ulkopuoliset toimihenkilöt valittiin jatkamaan: Marja Nick taloudenhoitajaksi ja Pirkko Elo sihteeriksi. Samoin toiminnan tarkastajiksi valittiin nykyiset: varsinaiseksi Ossi Mäkinen ja varalle Tuula-Kaarina Kanervarinne.

 

HKY:n vuosikokous pidettiin  27.2.2019 klo 20

Taivallahden koulun Leikkisalissa, Väinämöisenkatu 2.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat: Toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2018. Tilinpäätös vahvistettiin ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

 

HKY:n vaalikokous pidettiin 14.11.2018 klo 20-21

Taivallahden koulun Leikkisalissa, Väinämöisenkatu 2.

Puheenjohtajaksi valittiin Marja Nick vuodelle 2019.
 Hallituksen jäsenmäärä pysyi ennallaan, samoin hallituksen jäsenet, sillä erovuoroiset valittiin jatkamaan.
Myös nykyiset toiminnantarkastajat Raija Kallio ja Ralf Westerlund sekä varatoiminnantarkastajat Seija Ceder ja Seppo Jokineva jatkavat tehtävässään v. 2019. Kokous vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvion muutoksitta. Kokouksessa oli läsnä 28 henkeä. Hallituksen kokoonpano löytyy sivulta Yhdistys / Hallitus.

Jäsenmaksu säilyi nykyisenä, 20 e, mutta harjoitusmaksuihin tuli muutosta; Päätöksenä oli ryhmäkohtaiset harjoitusmaksut, joiden suuruus perustuu lavatanssituloihin ja ryhmien kokonaiskuluihin suhtautettuna ryhmän jäsenmäärään. Rutistus-ryhmän jäsenten harjoitusmaksuksi saatiin 95 e/kausi/hlö ja muiden 60 e kausi /hlö.

Tiedotusasiana kerrottiin, että hallituksen päätöksestä ensi kesänä lavatanssi-iltoja vähennetään kolmella, jolloin heinäkuulle jää vain kaksi iltaa. Kesä- ja elokuussa tanssi-illat opetuksineen säilyvät ennallaan.
Tanssit päättyvät kaikkina iltoina tuntia aikaisemmin; klo 22.00.